Quantcast

Νέα ανατροπή με Σεμέδο – Το πήρε πάνω του και κλείνει στον Ολυμπιακό

Ανατροπή στην... ανατροπή με τον Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς μετά κι από πιέσεις του παίκτη, φαίνεται ότι ο Πορτογάλος οδεύει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί από την Κυριακή να υπήρχε η αίσθηση ότι η υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ οδηγήθηκε οριστικά σε “ναυάγιο” και οι Πειραιώτες κοιτούν πλέον άλλες λύσεις, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φέρεται να υπήρξε νέα ανατροπή των δεδομένων.

Ο Σεμέδο το πήρε... πάνω του, μίλησε απευθείας με τη Βιγιαρεάλ κι ο ισπανικός σύλλογος εμφανίζεται έτοιμος να κάνει πίσω και να τα βρει με τον Ολυμπιακό. 

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πάντως αν οι “ερυθρόλευκοι” αποκτήσουν τον 25χρονο αμυντικό με κανονική αγορά ή δανεικό. Σύμφωνα ωστόσο με την “O Jogo”, η προσφορά του Ολυμπιακού στη Βιγιαρεάλ ήταν για την απόκτησή του έναντι 4 εκατ. ευρώ, πλην όμως: 

“Οι Ισπανοί δεν συμφώνησαν σε αυτά τα χρήματα για την πώληση, φόρμουλα στην οποία επέμεινε ο Ολυμπιακός, μη θέλοντας τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς, που κι αυτό έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”. Η Βιγιαρεάλ ζήτησε κάτι, όχι πολύ περισσότερο από τα 4 εκατ. ευρώ, επικαλούμενη ότι το καλοκαίρι του 2017 είχε πληρώσει 14 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ”.