Quantcast

Ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα με μονόπλευρο ενδιαφέρον - Οι πιθανές 11άδες

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (21:00) την ΑΕΚ στην Τούμπα λίγες μέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σ' ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Η Ένωση είναι η ομάδα που «καίγεται» για τρίποντο στη «μάχη» των δικεφάλων, καθώς είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και αν ηττηθεί από τους ασπρόμαυρους για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, θα χάσει και σημαντικό έδαφος για το ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, από την πλευρά της, μετά την πρόκριση στον τελικό, φαίνεται να έχει στρέψει το βλέμμα της στο ΟΑΚΑ και την 21 Μαΐου, παρά το γεγονός πως μαθηματικά έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι θέλουν νίκη ή έστω ισοπαλία, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα στο Παναθηναϊκός-Άρης (19:00).

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλά προβλήματα. Εκτός είναι οι Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Ζαμπά, Ελ Καντουρί και Τσιγγάρας, ενώ ο Μιτρίτσα δύσκολα θα είναι (τουλάχιστον) στην ενδεκάδα. Επίσης, ο Ρουμάνος προπονητής δεν αναμένεται να ρίξει στη «μάχη» από το πρώτο λεπτό όσους παίκτες έπαιξαν την Τετάρτη 120+ λεπτά στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» και γενικότερα αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Από την άλλη, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει κι αυτός πολλά προβλήματα να λύσει, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αραούχο, Σιμόες, Γέβτιτς και Τάνκοβιτς, ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Βράνιες και Λε Ταλέκ. Αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα θα παρακολουθήσει από μπουθ της Τούμπας ο Ματίας Αλμέιδα που θα αναλάβει να «χτίσει» την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σοάρες, Σβαμπ, Μουργκ, Τέιλορ, Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr