Ο Αλοέ ψάχνει ομάδα μέσω... LinkedIn

Στην σύγχρονη εποχή, το διαδίκτυο αποτελεί το βασικό πεδίο αναζήτησης του... ο,τιδήποτε. Αλλοι αναζητούν την αγάπη, άλλοι ένα καλό αυτοκίνητο και κάποιοι εργασία. Κάπως έτσι σκέφθηκε και ο Μπαπτίστ Αλοέ, ο οποίος αποφάσισε να βρει τον επόμενο «σταθμό» στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μέσω του υπολογιστή του!

Ο 26χρονος αμυντικός, ο οποίος υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας, έμεινε ελεύθερος από την Μπέερσοτ, μετά την μικρή συμβολή του (σ.σ. μόλις δύο συμμετοχές) στην άνοδο της βελγικής ομάδας στην Α` κατηγορία της χώρας.

«Εάν ανανέωνα το συμβόλαιο μου, νομίζω ότι θα έμενα στάσιμος», δήλωσε στην «Voix du Nord» ο Αλοέ, ο οποίος ανήρτησε το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα «LinkedIn», όπου εργαζόμενοι από κάθε τομέα, θέτουν... εαυτόν στην διάθεση εν δυνάμει εργοδοτών. 

«Λένε ότι το LinkedIn μπορεί να κάνει θαύματα. Γι' αυτό, σας καλώ θερμά να δηλώσετε ότι σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, να σχολιάζετε και να προσδιορίζετε τους συλλόγους που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για το προφίλ μου», πρόσθεσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν, έχει αγωνισθεί 14 φορές με την φανέλα της Μαρσέιγ και 98 με τα «χρώματα» της Βαλανσιέν.