Quantcast

Ο Παναθηναϊκός «κυνηγάει» το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του

Η μία από τις δύο ομάδες στην Ευρώπη με το απόλυτο είναι ο Παναθηναϊκός 

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε το 6/6 και έβαλε πλώρη για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στο πρωτάθλημα, που κρατάει από την σεζόν 1994-1995.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μένοντας φυσικά μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το ονειρώδες αυτό «μπάσιμο» του Τριφυλλιού στην σεζόν το βάζει σε τροχιά για να πιάσει την καλύτερη αρχή του σε σεζόν ever, η οποία κρατάει από το 1994-1995. 

Τότε η αρμάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε ξεκινήσει με το εκπληκτικό 9/9 πριν φέρει ισοπαλία με τον Ηρακλή εκτός έδρας την 10η αγωνιστική. Στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το νταμπλ, κατακτώντας πολύ εύκολα το πρωτάθλημα (+16 από τον δεύτερο Ολυμπιακό) αλλά και το κύπελλο στον επεισοδιακό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Η μία από τις δύο ομάδες στην Ευρώπη με το απόλυτο είναι ο Παναθηναϊκός 

Συγκεκριμένα, το Τριφύλλι έμεινε η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει βαθμό μετά από τουλάχιστον έξι αγωνιστικές στα Top-25 πρωταθλήματα βάσει του ranking της UEFA. Κι αυτό διότι οι μέχρι πρότινος ανίκητες Ρεάλ Μαδρίτης και Αντβέρπ δέχθηκαν το πρώτο «στοπ» στη σεζόν (από Οσασούνα και Κόρτραϊκ αντίστοιχα).

Έτσι, οι Πράσινοι μοιράζονται αυτό το εξαιρετικά κλειστό κλαμπ με την ουκρανική Ντνίπρο, η οποία, βέβαια, έχει μόνο νίκες αλλά σε τέσσερις αγωνιστικές στην ουκρανική Λίγκα.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr