Quantcast

Ο Ποτσετίνο θέλει να γυρίσει στην Τότεναμ πριν... πεθάνει

Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δήλωσε ότι θα ήθελε να εφαρμοσθεί ένα νέο σχέδιο στην ομάδα την ερχόμενη δεκαετία, προκειμένου να μπορέσει να την οδηγήσει στην κατάκτηση ενός τροπαίου.

Ο Αργεντινός τεχνικός, πήγε τα «σπιρούνια» στον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκαν με 2-0 από την Λίβερπουλ και τον περασμένο Νοέμβριο απολύθηκε λόγω της αγωνιστικής «κοιλιάς» που έκανε η ομάδα.

«Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι που τελείωσε με τρόπο που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει, αλλά βαθιά στην ψυχή και στην καρδιά μου, είμαι βέβαιος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν», δήλωσε ο Ποτσετίνο στην BT Sport.

«Από την ημέρα που έφυγα από το κλαμπ το όνειρό μου είναι μια ημέρα να επιστρέψω και να προσπαθήσω να ολοκληρώσω τη δουλειά που δεν τελειώσαμε. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι, ήμασταν τόσο κοντά στο να κερδίσουμε σπουδαία τρόπαια, όπως η Premier League και το Champions League. Ημασταν πολύ κοντά», συνέχισε ο έμπειρος τεχνικός και κατέληξε: «Τώρα ανυπομονώ να προχωρήσω, έχω κίνητρο για το επόμενο σχέδιο, αλλά φυσικά και μία ημέρα θα ήθελα να επιστρέψω. Ίσως σε πέντε χρόνια, ίσως σε 10 χρόνια. Πριν πεθάνω, θέλω να προπονήσω ξανά την Τότεναμ και να προσπαθήσω να κερδίσω ένα τρόπαιο γιατί θέλω να νιώσω τι σημαίνει να κερδίσω ένα τρόπαιο με την Τότεναμ. Αυτό θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ανταποδώσω όλη την αγάπη που μου έδωσαν».