Quantcast

Ο στόπερ που υπογράφει ως το 2026 στην ΑΕΚ

Το πρότζεκτ «Ζίγκα Λάτσι» στην ΑΕΚ πάει πάρα πολύ καλά, με τον νεαρό Σλοβένο στόπερ να έρχεται πέρυσι στην Ένωση σε ηλικία 17 ετών και φέτος να παίρνει όχι μόνο συμμετοχές, αλλά να λογίζεται και βασικός.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, «δένει» τον Λάτσι με νέο συμβόλαιο! Ειδικότερα, η Ένωση έχει συμφωνήσει με τον 18χρονο Σλοβένο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026.

Αρχικά ο Λάτσι είχε υπογράψει συμβόλαιο για 3 χρόνια, έως δηλαδή το καλοκαίρι του 2023. Δεν μπορούσε πέρυσι τον Ιανουάριο να υπογράψει για περισσότερα χρόνια, καθώς βάσει των ποδοσφαιρικών κανονισμών ένας παίκτης κάτω των 18 ετών, έχει δικαίωμα να υπογράψει έως 3 χρόνια.

Ο Λάτσι ενηλικιώθηκε κι έτσι η ΑΕΚ φρόντισε να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες αποδοχές. Μάλιστα, το νέο του συμβόλαιο θα είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο από αυτό που είχε προβλεφθεί στην αρχική συμφωνία, αφού έχει ισχύ από τον Ιούνιο του 2021 και θα τελειώνει τον Ιούνιο του 2026 και από 3+2, που ήταν η συμφωνία, έγινε ουσιαστικά για 6,5 χρόνια από τον Γενάρη του 2020 που ο Σλοβένος άσος ήρθε στην Ένωση.