Quantcast

Οι υποψήφιοι στόπερ για τον Ολυμπιακό και ο Χατζηδιάκος

Πλησιάζοντας στο τέλος του «παραθύρου» για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, το οποίο κλείνει την Παρασκευή (30/9), οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στη λίστα τους κάποιους κεντρικούς αμυντικούς που παραμένουν χωρίς ομάδα και μετά από την απόφαση του Τζέισον Ντεναγέρ να πάει στο Κατάρ, έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», στους υποψήφιους, που ξεχωρίζουν, είναι οι Τιμοτέ Κολοτζιετζάκ, Ελιακίμ Μανγκαλά και Νίκολα Μαξίμοβιτς.

Ο Τιμοτέ, που δείχνει να είναι πιο ελκυστική περίπτωση, έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν, με τον 31χρονο να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λιόν, Νις, Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ και Τίγκρες.

Ο Μαγκαλά προέρχεται κι αυτός από τη Σεντ Ετιέν, ενώ έχει παίξει επίσης σε Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Βαλένθια και Έβερτον, ενώ ο Μαξίμοβιτς άνηκε στη Νάπολι και ήταν δανεικός στη Τζένοα.

Επίσης, έχουν προταθεί οι Λαγκουάρντια, Ιε, Έκτορ, Σανέ, Έντγκαρ και Μπένετ.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να μην αποκτηθεί στόπερ κι ο λόγος είναι πως ο Ολυμπιακός έχει λοκάρει συγκεκριμένο στόχο για τον Ιανουάριο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παντελή Χατζηδιάκο, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θέλει να αποχωρήσει από την Άλκμααρ. Άλλωστε, το καλοκαίρι ήταν κοντά σε Μπολόνια και Λέτσε, αλλά η μετακίνησή του «σκάλωσε» στο φινάλε.

Εύκολο να πειστεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είναι, αλλά ο Ολυμπιακός, έχοντας σύμμαχο και τη νέα μανατζερική στέγη του 25χρονου Έλληνα διεθνή, τη Stellar, ελπίζει πως θα τα καταφέρει, σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr