Quantcast

Ολυμπιακός: Άμεσα οι αλλαγές στην ΠΑΕ - Συνεχίζονται οι επαφές για τον πάγκο

Προτεραιότητα αποτελεί η πρόσληψη προπονητή, αλλά ανακατατάξεις αναμένονται στη διοίκηση και τον Ρέντη.

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα, όπως είχε γίνει και το 2018. Προτεραιότητα αποτελεί η πρόσληψη προπονητή, αλλά ανακατατάξεις αναμένονται στη διοίκηση και τον Ρέντη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, η απόφαση του ιδιοκτήτη των «ερυθρόλευκων» είναι να υπάρξουν αλλαγές προσώπων σχεδόν σε κάθε πόστο και να μπει νέο αίμα στην ομάδα. Μάλιστα, οι αλλαγές θα ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Γι' αυτό την Πέμπτη έκανε μια σειρά από επαφές με ανθρώπους της ομάδας, μεταξύ των οποίων και με τον Ζοζέ Ανιγκό. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός δεν ήταν παρών στην προπόνηση και το μέλλον του στον πάγκο είναι αβέβαιο.

Παράλληλα, η συζήτηση του Μαρινάκη με τον Άλφρεντ Σρέντερ πήγε καλά, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία, μιας και ο Ολλανδός δεν ήταν θετικός στο να αναλάβει άμεσα καθήκοντα και να κάτσει στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Από εκεί και πέρα, στο κάδρο βρίσκεται και η περίπτωση του Ντιέγκο Μαρτίνες που δουλεύει στην Τίγκρες, ενώ πάντα στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr