Quantcast

Ολυμπιακός: Ανατροπή με Ραφίνια ενόψει Μάντσεστερ Σίτι - «Δένει» Ελ Αραμπί, ανοιχτό να μπει στην αποστολή

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (25/11, 19:55) τη Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση είναι ο Ραφίνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά τους Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Χολέμπας, δεν θέλει να χάσει ακόμη έναν βασικό παίκτη, αφού ο Βραζιλιάνος αποχώρησε ως τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με τους «πολίτες», παρά το γεγονός πως ακόμη έχει πρησμένο αστράγαλο.

Κι αυτό, διότι ο ίδιος ο Ραφίνια δείχνει αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια και να παίξει απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ακόμα και με ένεση, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του σε ένα πολύ σημαντικό ματς για το μέλλον του συλλόγου στο Champions League.

«Δένει» Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Ανοιχτό να μπει στην αποστολή για Σίτι!

Ανοιχτό παραμένει το θέμα με το νέο συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει το θέμα, συζητώντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κάποιες διαφορές, οι οποίες όμως μπορούν να επιλυθούν.

Το κλίμα στις συζητήσεις είναι πολύ καλό και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία ως το τέλος του έτους.

Κατά τα λοιπά, σε τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκε χθες σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού υπό την επίβλεψη της UEFA ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη (25/11, 19:55).

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος, από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον Covid-19, περνάει την καραντίνα επί αφρικανικού εδάφους.

Αν υπάρξουν ευχάριστα και ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός ξεπεράσει τον κορονοϊό, τότε θα είναι διαθέσιμος σίγουρα για τα ματς με τον Άρη (28/11, 19:30) και τη Μαρσέιγ (1/12, 22:00).

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «πολίτες» και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα!

Ο Ελ Αραμπί δεν έχει κανένα σύμπτωμα και είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα, κάνοντας παράλληλα ατομικές προπονήσεις για να διατηρηθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.