Quantcast

Ώρα… Χεζόνια και Μπαρτσελόνα για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports1HD) στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Euroleague και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με το "τριφύλλι".

Οι "πράσινοι" μπαίνουν στη "διαβολοβδομάδα" με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, καθώς υποδέχονται την ομάδα του Νικ Καλάθη και πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες και γίνονται ακόμη μεγαλύτερες αν συνυπολογιστούν τα αγωνιστικά προβλήματα, όμως η αλήθεια είναι πως ο Μάριο Χεζόνια έχει τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του.

Ο Κροάτης φόργουορντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου περιμένουν τη συγκεκριμένη στιγμή, παρότι θα γίνει σε άδειο ΟΑΚΑ εξαιτίας κορωνοϊού.

Από εκεί και πέρα, ο Όντεντ Κάτας σε ακόμη ένα παιχνίδι έχει να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών. Ο Ισραηλινός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη. Εκτός πλάνων είναι και ο Τι Τζέι Μπρέι, που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague.

Από την άλλη πλευρά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει απουσίες, πέρα από αυτή του Πάου Γκασόλ και η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε "πάνοπλη" στην Αθήνα. 

Euroleague 27η αγωνιστική

2/3- 19:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- Άλμπα Βερολίνου

2/3- 19:00 Χίμκι- Ρεάλ Μαδρίτης

2/3- 19:30 Εφές- Βαλένθια

2/3- 20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας- Βιλερμπάν

2/3- 21:00 Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα

2/3- 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

2/3- 21:45 Ερυθρός Αστέρας- Μπάγερν Μονάχου

3/3- 20:00 Μπασκόνια- Ολυμπιακός

3/3- 21:45 Αρμάνι Μιλάνο- Φενέρμπαχτσε