Quantcast

Παναθηναϊκός: Με ανοιχτό λεωφορείο μέχρι το ΟΑΚΑ - Η έκπληξη του πιλότου στο αεροπλάνο της επιστροφής

Οι πανηγυρισμοί από το... ράψιμο του έβδομου αστεριού στην φανέλα του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει από το Βερολίνο, εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής, 26/5, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Euroleague μετά από 13 χρόνια και θα κορυφωθούν επί αθηναϊκού εδάφου. 

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναχώρησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα το πρωί από την γερμανική πρωτεύουσα με προορισμό την Ελλάδα και αναμένεται να «προσγειωθεί» στις 13:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την κούπα στις... αποσκευές της. 

Εκεί θα τους περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να αρχίσει νέος κύκλος πανηγυρισμών, με την αποστολή να εξέρχεται από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου. 

Η αποστολή θα επιβιβαστεί σε ένα καταπράσινο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο φέρει την επιγραφή «King is Back» (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε) και θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, για να γιορτάσει με τον κόσμο του, όπως πραγματικά του αξίζει!

Η γιορτή, όμως, ξεκίνησε νωρίτερα…

Με την αποστολή της ομάδας να μπαίνει στο αεροπλάνο για την επιστροφή της, ο πιλότος ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει... χαμό, δίνοντας το γνωστό σύνθημα "βουντού-βουντού" και τον κόσμο να ακολουθεί

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει και ύμνος του Παναθηναϊκού, που έπαιζε από τα ηχεία του αεροπλάνου.