Quantcast

ΠΑΟ: Σε ποιες θέσεις ψάχνει παίκτες ο Ντρεοσί - Σε απολογία Βιγιαφάνιες, Μακέντα

Στην αναζήτηση για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γενικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει συζητήσει με τον Λάζλο Μπόλονι για τα μεταγραφικά ζητήματα αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα με την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την ανασταλτική λειτουργία της.

Έτσι ο Ντρεοσί έχει αρχίσει ήδη να αναζητά την καλύτερη λύση και, μάλιστα, δεν αποκλείεται και το ταξίδι του στην Γαλλία για τα Χριστούγεννα να το συνοδεύσει με κάποιες επαφές για το ζήτημα. Μάλιστα ο Ντρεοσί φέρεται να γνωρίζει και τα οικονομικά δεδομένα για μια τέτοια κίνηση μετά από συνεννόηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Εκτός του αμυντικού χαφ ο Ντρεοσί φέρεται να κοιτά στην αγορά και έναν τερματοφύλακα, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει την δουλειά για να βρει και έναν δεξιό μπακ εάν τελικά ο Μπόλονι αποφασίσει ότι ο Αντονίτο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Σε απολογία κλήθηκαν ο Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα για την συμπεριφορά τους στην Τούμπα

Τα δύο άσχημα περιστατικά που έγιναν κατά την διάρκεια του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με πρωταγωνιστές τους  Λούκας Βιγιαφάνιες και τον Φεντερίκο Μακέντα δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τη διοίκηση της ομάδας. 

Αμέσως μετά το ματς της Τούμπας, ενημερώθηκαν τόσο ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο Πιέρ Ντρεοσί. Έτσι  οι δύο παίκτες θα κληθούν σε απολογία από τον τεχνικό διευθυντή των "πράσινων".

Οι δύο παίκτες θα απολογηθούν για τα δύο περιστατικά στον Γάλλο παράγοντα στις 29 Δεκεμβρίου, δηλαδή αμέσως μετά την επιστροφή τους από την άδεια των Χριστουγέννων.

Κι όπως όλα δείχνουν θα τιμωρηθούν με πολύ βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Γενικά η γραμμή της διοίκησης θα "σκληρύνει" πλέον σ’ αυτό το κομμάτι, διότι... μαζεύτηκαν πολλά πειθαρχικά παραπτώματα τις τελευταίες εβδομάδες.