Quantcast

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στέψη ή αναβολή; Οι πιθανές ενδεκάδες

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του θα έχει απόψε (19:00 Novasports prime, realfm 97,8) στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, αφού οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν βαθμό απέναντι στους ασπρόμαυρους, οι οποίοι από την πλευρά τους θέλουν να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Οι δύο ομάδες τα... είπαν και πριν λίγες μέρες στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου οι Θεσσαλονικείς παρά τις δύο ισοπαλίες, εκμεταλλεύτηκαν το εκτός έδρας γκολ στην παράταση στο Φάληρο κι έκλεισαν εισιτήριο για τον τελικό της 21ης Μαΐου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκτός για τον ΠΑΟΚ είναι οι Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά. Για τον Ολυμπιακό ο Λαλά είναι κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Φορτούνης. Εκτός έμειναν οι Μανωλάς και Σισέ.

Τον αγώνα της Τούμπας θα διευθύνει ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο, με βοηθούς τους Ρουί Τεϊσέιρα και Αντρές Κάμπος. Στο VAR θα βρεθεί ο επίσης Πορτογάλος Ούγκο Μιγκέλ με βοηθό τον Δημήτρη Σαμοΐλη (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου).

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ – Σοάρες, Κούρτιτς – Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς – Άκπομ.

Ολυμπιακός (4-3-3): Βατσλίκ – Βρουσάι, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρεάμπτσιουκ – Εμβιλά, Μ. Καμάρα, Μπουχαλάκης – Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr