Quantcast

Πάου Γκασόλ: «Να τελειώσω ευχάριστα την καριέρα μου»

Μετά από 20 χρόνια στον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ», ο Πάου Γκασόλ επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μιλώντας κατά την διάρκεια της παρουσίασής του, ο 40χρονος Ισπανός είπε πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του διασκεδάζοντας και πρόσθεσε: «Επιστρέφω με την ίδια επιθυμία και την ίδια φιλοδοξία, όπως όταν έφυγα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να διασκεδάζω και να παίζω. Συνεχίζω να εργάζομαι καλά και να σημειώνω πρόοδο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Βλέπω πράγματα από μέρα σε μέρα και στο τέλος της σεζόν θ' αποφασίσω με βάση το πώς νιώθω».

Ο πανύψηλος (σ.σ. 2.15μ.) Γκασόλ γνωρίζει περίπου πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά δεν θέλησε να το αποκαλύψει. Ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών, ο Ισπανός άσος, ο οποίος αγωνίσθηκε στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις, τους Λος Άντζελες Λέϊκερς, τους Σικάγο Μπουλς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Μιλγουόκι Μπακς, κατακτώντας δύο φορές (2009, 2010) το δακτυλίδι του πρωταθλητή, έχει ως στόχο να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι.