Quantcast

Περιμένει στην Ελλάδα τον Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός - Φουλάρει για αριστερό μπακ

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι τελικά ο «εκλεκτός» o Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του εξτρέμ, καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Μονακό για την αγορά του Νιγηριανού άσου έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Έτσι, αναμένεται η άφιξη του ποδοσφαιριστή (μάλλον την Κυριακή), προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από τη Γαλλία κάνουν λόγο για διετή συμφωνία, με τον 24χρονο άσο που θα παίρνει ετησίως (μαζί με τα μπόνους) κοντά στα 2 εκατ. ευρώ!

Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες προχωρούν την υπόθεση του αριστερού μπακ χαφ.

Στην κορυφή της λίστας παραμένουν ο Πολωνό Ρέτσα, ο Κολομβιανός Μοχίκα και ο Γκανέζος Μπάμπα που αγωνίστηκε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ.

Πάντως, να τονιστεί πως πλέον με την προσθήκη του Ονιεκούρου υπάρχει θέμα με τους ξένους στον Ολυμπιακό και για να έρθει κάποιος μη κοινοτικός θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Επίσης, η περίπτωση του Μπάμπα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θέλουν άλλο Αφρικανό παίκτη που θα απουσιάσει για δύο μήνες λόγω του προσεχούς Κόπα Άφρικα (στις αρχές του 2022).