Quantcast

Πιο κοντά με ΑΕΚ ο Σιμόες - Οι σκέψεις Ουζουνίδη για Κρίστιτσιτς-Μπακασέτα

Μετά τον Τάσο Μπακασέτα, αυξημένες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στην ΑΕΚ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του και ο Αντρέ Σιμόες, δεδομένου ότι ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος συνεχίζει να μη βρίσκει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό.

Η Αλ Ουάχντα έκανε πίσω για την περίπτωσή του από τη στιγμή που ανέλαβε ο Χενκ Τεν Κάτε, ενώ έχει ήδη αποκτήσει άλλον χαφ. Ο ατζέντης του 29χρονου άσου της Ένωσης «ψάχτηκε» στις αγορές της Τουρκίας και της Πορτογαλίας, αλλά η αναζήτησή του δεν απέφερε καρπούς.

Έτσι, η ΑΕΚ φαντάζει ξανά η πιο ελκυστική επιλογή σε συνδυασμό χρημάτων και αγωνιστικών φιλοδοξιών για τον Σιμόες που ούτως ή άλλως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως περνά υπέροχα στην Αθήνα.

Μετά το παιχνίδι της Δευτέρας (14/1 ,19:30) με τον ΠΑΣ θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής το πάρει οριστικά απόφαση και ζητήσει να μιλήσει με τη διοίκηση, αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και εκτιμάται πως με μια πρόταση στα επίπεδα της τελευταίας που του είχε γίνει από τους κιτρινόμαυρους θα πει το «ναι» και θα ανανεώσει.

Όσον αφορά το ματς στα Γιάννενα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να πάρει στην αποστολή για πρώτη φορά τον Νέναντ Κρίστιτσιτς που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις σε αυτές τις λίγες μέρες που μετρά στην Αθήνα. Επίσης, μετά την επέκταση του συμβολαίου του, στη 18άδα θα είναι και ο Τάσος Μπακασέτας. Πάντως, αμφότεροι δεν αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, την ενδεκάδα, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Χουλτ στο αριστερό και ο Μπακάκης στο δεξί άκρο άμυνας, ενώ δύο από τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Τσόσιτς θα είναι τα στόπερ.

Για τη μεσαία γραμμή ελλείψει του Γαλανόπουλου, σίγουρος είναι ο Άλεφ, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο σενάρια. Να παίξει ο Μάνταλος, όπως και στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ή να προτιμηθεί ο Μοράν.

Αν ο αρχηγός του δικεφάλου δεν παίξει στον άξονα, θα μεταφερθεί αριστερά, παίρνοντας τη θέση του Μπογέ, ενώ υποψήφιοι για τη θέση του δεξιού εξτρέμ είναι ο Γκάλο και ο Κλωναρίδης. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πόνσε θα κινείται ο Λιβάγια.