Quantcast

Πολύ υψηλό επίπεδο στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ U16 που διεξάγεται στο «Athens International Sailing Center»

Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα ξεκίνησε στον  Φαληρικό όρμο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ U16. 

Οι εκπληκτικές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» βοηθούν  τους νεαρούς ιστιοπλόους (99 αγόρια και 60 κορίτσια) να δίνουν τον καλύτερό τους  εαυτό. 

Η Ελλάδα, άλλωστε, είναι πλέον παγκόσμια δύναμη στην κατηγορία και όσοι  παρακολουθούν ζωντανά τις ιστιοδρομίες μέσα από το YouTube και το Facebook της Ομοσπονδίας θα έχουν διαπιστώσει ότι το επίπεδο είναι πολύ  υψηλό. 

Έχουν ήδη διεξαχθεί οι τρεις πρώτες κούρσες και στα αγόρια προηγείται ο Γεώργιος  Καλλιβρούσης του Ν.Ο. Ανδρου με 7 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ιάσων  Παναγόπουλος του Ν.Ο. Καλαμακίου με 11 βαθμούς και τρίτος είναι ο Στέφανος  Σαμαράς του Ν.Α.Ο. Μάτι με 13 βαθμούς. 

Στα κορίτσια στις τρεις πρώτες θέσεις φιγουράρουν αθλήτριες του Ν.Ο.Π. Φαλήρου.  Προηγείται η Ελεονώρα Χριστοφόρου με 17 βαθμούς και ακολουθούν η Ελένη  Τριάντου επίσης με 17β. και η Αθηνά Σουλιώτη με 21 βαθμούς.