Quantcast

Premier League: Έφυγε αλώβητη από το Λονδίνο στο 90' η Λέστερ

Αν και βρέθηκε να χάνει οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου, η Λέστερ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γουέστ Χαμ με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Αντόνιο για να ισοφαρίσει ο Βάρντι στο 67' για την Λέστερ. Η ομάδα του Λονδίνου πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 82' με τον Πέρεζ για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Μπαρνς στο 90' στο τελικό 2-2. Έτσι, η Λέστερ έφτασε τους 48 βαθμούς και είναι στην 8η θέση ενώ η Γουέστ Χαμ είναι στους 43 και είναι 11η.

Στο μεταξύ, η ήδη υποβιβασμένη και φορμαρισμένη εσχάτως, Φούλαμ, επικράτησε 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ και έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη, μετά το 2-0 επί της Έβερτον του περασμένου Σαββάτου. Με το οποίο έβαλε τέλος στις 9 σερί ήττες που είχε. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 53’ με πέναλτι ο Μίτροβιτς. Ωστόσο, πρακτικά δεν κερδίζουν κάτι οι «κότατζερς», παρά μόνο σε γόητρο και κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλά τους γηπεδούχους που με 41 βαθμούς είναι δωδέκατοι. 

Με τον Ντεουλοφέου να αποδεικνύει και πάλι ότι βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι, η Γουότφορντ επικράτησε 2-1 στο σπίτι της επίσης υποβιβασμένης, Χάντερσφιλντ και η ομάδα του έκανε νίκη… 7ης θέσης. Ο Ισπανός έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη με γκολ στο 5’ και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 80’, ενώ ο Γκραντ μείωσε στις καθυστερήσεις.

Σημαντική ισοπαλία για την Μπράιτον, που με την... ενδέκατη προσπάθεια μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε εκτός έδρας αναμέτρηση και με το 0-0 κόντρα στη Γουλβς, βρέθηκε στο 3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, οι «λύκοι» έδειξαν ότι δεν είναι στα καλύτερά τους μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, διότι έμειναν χωρίς νίκη σε κολλητό ματς και έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι στην 7η θέση.