Quantcast

Premier League: Θρίλερ με ευτυχισμένο φινάλε για τη Μάντσεστερ Σίτι - Βίντεο

Κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας καθώς νίκησε 3-2 την Άστον Βίλα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει στο γήπεδό της με 2-0 και διατήρησε τη διαφορά ενός βαθμού από τη Λίβερπουλ.

Τι φινάλε! Όπως αρμόζει στο πρωτάθλημα Αγγλίας, στη φημισμένη Premier League.

Εκεί που η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Άστον Βίλα και το πρωτάθλημα, έκανε την απίστευτη ανατροπή, κέρδισε 3-2 και μαζί τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.

 

Ήρωας για τους πρωταθλητές Αγγλίας ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος, μπαίνοντας ως αλλαγή, με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο τους χάρισε τον τίτλο ξανά. Ακόμα κι όταν όλα έδειχναν μάταια. Ακόμα κι όταν η Άστον Βίλα του legend της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ και του σκόρερ Κουτίνιο είχε προηγηθεί με 2-0 και τους είχε ρίξει στα σχοινιά.

 

Μέσα σε ένα παραμυθένιο πεντάλεπτο (76΄- 81΄), η ομάδα του Μάντσεστερ λύγισε τους Villagers με ασύλληπτη ανατροπή 3-2 (76' Γκουντογκάν, 78' Ρόντρι,  81' Γκουντογκάν - 37' Κας, 69' Κουτίνιο)  διατήρησε το καθοριστικό +1 από τη Λίβερπουλ και την άφησε με την πίκρα, ανάλογη εκείνης του 2019.

 

Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ κέρδιζε με 3-1 τη Γουλβς (24' Μανέ, 84' Σαλάχ, 89' Ρόμπερτσον - 3' Νέτο), όμως η νίκη δεν ήταν αρκετή για να της δώσει τον τίτλο.