Quantcast

Ψάχνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Με Ματέο Γκαρσία βασικό στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Μετά τις απώλειες βαθμών σε Τρίπολη και Λάρισα, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι υποδέχονται τον Άρη στις 4:00 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού θα καθίσει ο Διούδης. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Χουάνκαρ.

Ο Κουρμπέλης, ο Μπουζούκης και ο Σερπέζης θα αποτελούν την τριάδα στα χαφ, ενώ ο Μακέντα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τους Καρλίτος και Αϊτόρ να τον πλαισιώνουν από τα άκρα.

Ο Ντάνι Πογιάτος δεν υπολογίζει στους Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη, Αντονίτο, Αγιούμπ και Μαυρομμάτη.

Στον αντίποδα, ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς και στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής.

Στα πλάνα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος έχει καταλήξει σε σχήμα 4-2-3-1, βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία που αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός.

Ο Μπουσέ θα είναι στο τέρμα, με τους Σάκιτς, Δεληζήση, Ρόουζ και Γκανέα στην άμυνα. Οι Ματίγια και Τζέγκο θα αγωνιστούν στο κέντρο και οι Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα και Μπερτόλιο πίσω από τον φορ που θα είναι ο Λόπες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης.

Άρης: Κουέστα, Μπουσέ, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Λόπεθ, Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Σούντγκρεν, Άντεμ, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.