Quantcast

Ρεάλ Μαδρίτης - Αντσελότι: «Ότι κι αν αποφασίσει ο Κρόος πρέπει να το σεβαστούμε»

Ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι περιμένει απ’ την ομάδα του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι ενόψει του αυριανού (13/2) πρώτου αγώνα με τη Λειψία για τους «16» του Champions League, τονίζοντας πως θα πρέπει να σχηματίσει μία ενδεκάδα με ψηλά κορμιά, δεδομένης της δύναμης που έχουν οι Γερμανοί στον «αέρα» και στις στατικές φάσεις.

«Ο αντίπαλός μας είναι δυνατός, παίζει έντονα κι έχει μεγάλη ποιότητα. Πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Το σερί μας είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σεζόν μας, αλλά βλέπω μια συμπαγή ομάδα με κίνητρο. Δεν έχω κανένα παράπονο... Όλα πάνε καλά προς το παρόν, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε» τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αν μου έλεγαν τον Αύγουστο ότι θα ερχόμασταν σε αυτή την κατάσταση και με τόσα προβλήματα, θα πίστευα ότι θα ήταν μας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Δεν χρειάζεται να σκέφτομαι αυτούς που δεν είναι εδώ.

Δεν έχουμε μαζί μας τον Μπέλινγχαμ αλλά χωρίς αυτόν, είχαμε 4 στις 4 νίκες. Αυτοί οι τραυματισμοί ήταν μια ευκαιρία να έχουμε περισσότερο κίνητρο. Μπορούμε να πάμε καλά απέναντι στη Λειψία. Είμαστε σε καλή πορεία, με κίνητρο, σε μία διοργάνωση που μας αρέσει πολύ...»

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε επίσης για το μέλλον του Τόνι Κρόος στον σύλλογο, καθώς το συμβόλαιο του 34χρονου Γερμανού μέσου λήγει τον Ιούνιο. «Ό,τι κι αν αποφασίσει, πρέπει να το σεβαστούμε. Δεν είμαι θυμωμένος που δεν έχει αποφασίσει.

Είναι δική του επιλογή. Νομίζω ότι ένας παίκτης, όπως ο προπονητής, πρέπει να σταματήσει στην κορυφή. Κι αυτό μπορεί να είναι φέτος ή του χρόνου. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο πολύ, δεν είναι θέμα χρημάτων ή άλλων πραγμάτων».

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε και για το αν θα διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας της Ρεάλ τον Καρβαχάλ, δεδομένων των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει, τονίζοντας. «Τα πήγε πολύ καλά ως σέντερ μπακ. Γιατί να τον απομακρύνω από εκεί;».