Quantcast

Ρουμενίγκε: Η Μπάγερν δεν αφήνει τον Φλικ να πάει στην Εθνική Γερμανίας

Ο πρόεδρος της Μπάγερν , Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε σήμερα ότι έχει καταστήσει σαφές στον προπονητή της ομάδας, Χάνσι Φλικ ότι δεν θα τον απελευθερώσει για να γίνει προπονητής στην εθνική Γερμανίας και ζήτησε να επιστρέψει η ηρεμία,  μετά από εσωτερικές εντάσεις με τον αθλητικό διευθυντή.

Δεδομένου ότι ο Γιοακίμ Λεβ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στο τέλος του Eiro 2020 (11 Ιουνίου - 11 Ιουλίου), ο Χάνσι Φλικ , ο οποίος ήταν βοηθός του μεταξύ 2006 και 2014, αφήνει περιθώρια αμφιβολίας, αρνούμενος να αποκλείσει την έξοδο από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, πριν από τη λήξη του συμβολαίου του το 2023.

 «Δεν είναι μία πιθανότητα, είναι γεγονός», ξεκίνησε μιλώντας στην εφημερίδα Die Welt.

«Έχουμε κάθε ενδιαφέρον να συνεχίσουμε με αυτό που έχουμε αποφασίσει» με τον Χάνσι Φλικ, που διορίστηκε τον Νοέμβριο του 2019, και «το κατέστησα σαφές σε αυτόν».

 Πάντως ο Χάνσι Φλικ, παρά τις επιτυχίες του συλλόγου (6 τίτλοι κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν), δεν έχει καλές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν , Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων στην πολιτική μεταγραφών. 

 «Αυτά θα τα αποκαλούσα οικογενειακά θέματα και, από αυτήν την άποψη, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην τα κάνουμε χειρότερα από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας», είπε, σε μια υπαινιγμό για τις πρόσφατες εντάσεις, μετά τη συνέντευξη με τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν.