Quantcast

Σημαντικό τρίποντο για τη Σαουθάμπτον: 3-4 την Αστον Βίλα - ΒΙΝΤΕΟ

Τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς ήττα, μετράει η Σαουθάμπτον, η οποία χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, νίκησε 4-3 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση της Premier League μετά από επτά αγωνιστικές.

Η εικόνα του αγώνα

Απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο 45λεπτο η Σαουθάμπτον, έδειξε τις διαθέσεις της από πολύ νωρίς. Στο τέταρτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, ο Ενγκογιό της Άστον Βίλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ευτυχώς για αυτόν το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, διότι με χρήση VAR φάνηκε πως στο ξεκίνημα υπήρχε παίκτης της Σαουθάμπτον σε θέση οφσάιντ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου, η Άστον Βίλα απείλησε με τον Γκρίλις και στο 20' η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ. Από τα δεξιά ο Γουόρντ-Πράους εκτέλεσε φάουλ και ο Βέστεργκααρντ με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η Σαουθάμπτον διπλασίασε τα τέρματά της στο 33ο λεπτό, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ-Πράους και στο 45' ο Άγγλος μέσος έκανε το 0-3, ξανά με εκτέλεση φάουλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον γκολκίπερ της Σαουθάμπτον, Άλεξ ΜακΚάρθι, να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Γκρίλις στο 53ο λεπτό. Στο 57' ο Στιούαρτ Άρμστρονγκ σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο, όμως ένα λεπτό αργότερα, έδωσε πάσα στον Ινγκς και εκείνος με δυνατό σουτ έκανε το 0-4.

Η Άστον Βίλα μείωσε σε 1-4 με κεφαλιά του Μινγκς στο 62ο λεπτό, αλλά άργησε να «ξυπνήσει» και τα δύο γκολ με Γουάτκινς και Γκρίλις, στις καθυστερήσεις δεν της προσέφεραν τίποτα περισσότερο από το να γλιτώσει τη συντριβή για το τελικό 3-4.