Quantcast

Στη λίστα της Φιορεντίνα ο Μανδάς

 Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, ενδιαφέρεται  -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία-για την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα της Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς αδιαμφισβήτητα έχει δημιουργήσει εξαιρετική εικόνα στη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ιταλία. Ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως αρκετοί σύλλογοι παρακολουθούν την περίπτωση του, με μια από αυτές να είναι η Φιορεντίνα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Όπως αναφέρε η ιστοσελίδα «violanews», που ειδικεύεται στα θέματα της ομάδας της Φλωρεντίας: «Ο Χρήστος Μανδάς, Έλληνας τερματοφύλακας της Λάτσιο γεννημένος το 2001 και αποκάλυψη της ομάδας του Τούντορ, έχει τραβήξει την προσοχή των καλύτερων ομάδων της ευρωπαϊκής σκηνής. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Il Messaggero", η  Λάτσιο τον αποτιμά ήδη στα 25-30 εκατομμύρια ευρώ.  Έχει 9 συμμετοχές εκ των οποίων οι 5 χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα για τον Μανδά που εκμεταλλεύεται τον τραυματισμό που υπέστη ο βασικός Ιβάν Πρόβεντελ στο τέλος αυτής της σεζόν».

Πηγή:Filathlos.gr