Quantcast

Στην τελική ευθεία του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό - «Κληρώνει» για Σιόβα - Ποιους ετοιμάζει για Αντβέρπ ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ενίσχυση από την αγορά των ελεύθερων και σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος εξτρέμ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη χώρα μας και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Super League 1, στην οποία αγωνίστηκε και με τον ΠΑΟΚ τη διετία 2015-2017.

Υπάρχει, βέβαια, απόσταση στο οικονομικό, αλλά φαίνεται πως είναι τέτοια που μπορεί να καλυφθεί και να έχει αίσιο τέλος το συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως σκέφτεται ξανά τη συγκεκριμένη λύση, αφού θα μπορέσει να έχει άλλον έναν παίκτη όταν θελήσει να μετατρέψει το σχήμα σε 3-4-3.

Από τους Πειραιώτες δεν έχει υπάρξει τοποθέτηση ούτε για αυτή την υπόθεση, αλλά μέχρι το βράδυ φαίνεται πως θα σημειωθούν εξελίξεις.

Νέο σύστημα με Αντβέρπ ο Ολυμπιακός - Αυτούς ετοιμάζει για την ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/9, 22:00) για τον Ολυμπιακό με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει να έχει καταλήξει στον σχηματισμό που θα παρατάξει.

Το 4-4-2 που κατέβασε στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν είχε εναλλακτικές στην επιθετική γραμμή, κάτι που φάνηκε στην εξέλιξη του αγώνα με το δίδυμο Ελ Αραμπί-Τικίνιο να παραμένει μέχρι το τέλος.

Με την επιστροφή του Μαντί Καμαρά στην ενεργό δράση, λοιπόν, δείχνει επικρατέστερο το 4-3-3 για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βελγίου, με την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού να είναι η εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Ελ Αραμπί.