Quantcast

Στον β' προκριματικό του Champions League ο Ολυμπιακός με αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ

Η απόφαση της UEFA για απομόνωση του ρωσικού ποδοσφαίρου επηρεάζει άμεσα τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πιθανό να εκκινήσει την προσπάθεια του για πρόκριση στους ομίλους του Champions League από τον β' προκριματικό γύρο.

Κατ' αρχήν οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται την υλοποίηση τριών ζητούμενων, προκειμένου να γλιτώσουν τον α' προκριματικό του Champions League. Το πρώτο έγινε... Αυτό ήταν ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από κάθε διοργάνωση της UEFA. Ποια είναι τα άλλα δύο; Το ένα η κατάκτηση του τίτλου της Super League, όπου αναμφισβήτητα είναι μόλις έναν βαθμό μακριά και το δεύτερο είναι να μην πάρει το Champions League η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη (3/5) τη Λίβερπουλ και καλείται να ανατρέψει το 2-0 του «Άνφιλντ».

Τι σημαίνει το «κέρδος» του β' προκριματικού για τον Ολυμπιακό; Λίγες περισσότερες μέρες διακοπών ή προετοιμασίας αν θέλετε. Ο β' προκριματικός είναι προγραμματισμένος για τις 19 και 20 Ιουλίου. Ειδάλλως η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα ξεκινούσε στις 5 Ιουνίου, αφού ο α' προκριματικός είναι στις 5-6 Ιουλίου!

Οι ημερομηνίες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό με τα νέα δεδομένα είναι οι εξής:

Κλήρωση β' προκριματικού Champions League: 15 Ιουνίου

Πρώτο ματς: 19-20 Ιουλίου

Δεύτερο ματς: 26-27 Ιουλίου

ΠΗΓΗ: filathlos.gr