Quantcast

Super League 1: Τα βλέμματα στη Λεωφόρο, μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η δράση στα πλέι οφ της Super League 1 και στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για το τριφύλλι, ενώ η Ένωση θέλει να παραμείνει πρώτη και αήττητη.

Οι πράσινοι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στο -6 από την κορυφή, χωρίς να έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Για να παραμείνει η ομάδα του Φατίχ Τερίμ στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, χρειάζεται μόνο το τρίποντο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από τη μεγάλη επικράτηση επί του Ολυμπιακού και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στα πλέι οφ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Πιο εύκολο θεωρητικά έργο έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τούμπα τη Λαμία και θέλει τους τρεις βαθμούς για να δει πιο άνετα το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει αλλαγές για να αποφορτίσει κάποιους παίκτες ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στην "Opap Arena".

Η Λαμία, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει για το καλύτερο σε μια δύσκολη έδρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Σλίβκα, Κοντονίκος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που τον άφησε στο -8 από την κορυφή.

Αν και οι ελπίδες του για τον τίτλο μειώθηκαν, θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Επίσης, άμεσος στόχος του είναι η τρίτη θέση,, για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν.

Ο Άρης έχει ως στόχο τον τελικό Κυπέλλου, αλλά θέλει να είναι ανταγωνιστικός στα παιχνίδια των πλέι οφ και να κάνει… ζημιές.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Άμπι, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

19:00 Ολυμπιακός - Άρης Cosmote Sport 2

19:30 ΠΑΟΚ - Λαμία Novasports Prime

21:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Cosmote Sport 1

Η βαθμολογία:

1.    AEK 65

2.    ΠΑΟΚ 63

3.    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 59

4.    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 57

5.    ΑΡΗΣ 48

6.    ΛΑΜΙΑ 34

ΠΗΓΗ: filathlos.gr