Quantcast

Super League: Χορταστική ισοπαλία (2-2) για Λαμία και Βόλο - Βίντεο

Και οι δύο ομάδες έδωσαν μια ποδοσφαιρική παράσταση, καθώς η αναμέτρηση είχε τέσσερα γκολ, τρομερές αποκρούσεις και αγωνία μέχρι το φινάλε.

Σε μία απίθανη ματσάρα που τα είχε όλα εκτός από νικητή, Λαμία και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, δίνοντας ποδοσφαιρική παράσταση με την αναμέτρηση να έχει τέσσερα γκολ, τρομερές αποκρούσεις και αγωνία μέχρι το φινάλε.

Μόλις στο 2' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, καθώς ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ και ο Σλίβκα έπιασε γυριστή κεφαλιά που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν ενώ οι Θεσσαλοί απάντησαν στο 4', όταν ο Μπαριέντος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Εσκοβάλ έκανε προβολή, προ του Αντέτζο, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαράνοφ.

Η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο 10' όταν ο Ντε Βινσέντι έκλεψε από τον Νοκέρ και σούταρε έξω από την περιοχή καρφώνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν για το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε για να ανεβεί κοντά στη μισή ώρα αγώνα όταν στο 29' ο Μπαριέντος ανάγκασε τον Σαράνοφ να διώξει εντυπωσιακά το σουτ του, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά για την ομάδα του Φέστα να απειλήσει όταν ο Μανούσος πλάσαρε όμως ο Τσοκάνης έδιωξε την τελευταία στιγμή με το κεφάλι. Στο 37' απείλησε ξανά με το Τσιλούλη να σουτάρει από κοντά αναγκάζοντας τον Κλέιμαν να μπλοκάρει την ύστατη ώρα.

 

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει όταν στο 38', ο Φερνάντες αιφνιδίασε τον Σαράνοφ νικώντας τον με δυνατό σουτ για το 1-1 όμως στην επόμενη φάση η Λαμία απάντησε, καθώς ο Τσιλούλης συνδυάστηκε με τον Σιμόν στα δεξιά και ο τελευταίος γύρισε στη μικρή περιοχή με τον Νούνιες να εκτελεί από κοντά κάνοντας το 2-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Τζανδάρη στο 44' να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου μπήκε καλύτερα και στο 56' κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ ρουκέτα του Μπαριέντος που βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ και έπειτα καρφώθηκε στο «Γ» για το 2-2.

Η Λαμία είχε τις δικές της ευκαιρίες στο 59' με το σουτ του Τσιλούλη να τραντάζει το δοκάρι του Κλέιμαν, ενώ στο 60' ήταν η σειρά του Ντε Βινσέντι να σουτάρει όμως η μπάλα έφυγε ξυστά από την εστία του Κλέιμαν.

Παρά το γεγονός πως μετά τη μία ώρα αγώνα ξεκίνησε βροχή, αυτό δεν επηρέασε  τους παίκτες των δύο ομάδων που παρέμειναν σε εγρήγορση. Στο 78' η Λαμία απείλησε ξανά  με τον νεοεισελθόντα Μπεχαράνο να εξαπολύει ωραίο σουτ αναγκάζοντας τον Κλέιμαν σε μεγάλη επέμβαση.

Στο τελευταίο κομμάτι, ο ρυθμός παρέμεινε φρενήρης με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό για  κάθε αποτέλεσμα, όμως παρέμεινε το τελικό 2-2 καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μποάκι υποδέχθηκε την πάσα του Σλίβκα και εκτέλεσε όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής Κλέιμαν έσωσε την εστία του.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες ( 83' Aσκόφσκι), Ντε Βινσέντι ( 77' Μπεχαράνο), Τσιλούλης ( 67' Γιακουμάκης), Μανούσος ( 76' Μποάκι)

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (46' Λούνα), Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (67' Κούτσιας), Νοκέρ ( 46' Μεθκίδα), Πάολο Φερνάντες (85' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Ματίγια).

ΠΗΓΗ: filathlos.gr