Quantcast

«Σύλλογος από προηγμένο πρωτάθλημα για Ολιβέιρα»

Η ΑΕΚ έχει δύο μεγάλες εκκρεμότητες για το καλοκαίρι του 2021: τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Μάρκο Λιβάγια.

Οι δύο επιθετικοί έχουν συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου και από την 1η Γενάρη θα έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν και να υπογράψουν σε άλλη ομάδα.

Μόνο που με τον Ολιβέιρα ίσως οι εξελίξεις να προλάβουν αυτό τον κίνδυνο, αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος για τον 29χρονο σέντερ φορ, το οποίο προς το παρόν κινείται σε φιλολογικό επίπεδο.

Ωστόσο, η ομάδα που παρακολουθεί τον Πορτογάλο επιθετικό φαίνεται πως θα ήθελε την απόκτησή του τον Ιανουάριο και όχι να περιμένει το καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να εξυπηρετούσε και τα συμφέροντα της ΑΕΚ, αφού θα εισέπραττε ένα ποσό και θα εξοικονομούσε το υπόλοιπο της αμοιβής του Ολιβέιρα.

Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα Ολιβέιρα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ νωρίς σήμερα το πρωί πήρε επίσημα θέση και ανέφερε ότι στόχος της παραμένει η επέκταση του συμβολαίου του Ολιβέιρα. Στόχος της είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας, παρότι θα χρειαστεί μείωση στις αποδοχές του Πορτογάλου φορ που παίρνει 1,1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και αποτελεί το πιο ακριβό συμβόλαιο στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Ο ίδιος ο Ολιβέιρα δεν έχει εκφράσει ακόμη τις σκέψεις του για μείωση στις αποδοχές του, αν και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Βεβαίως, όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο και σε επίπεδο προθέσεων από πλευράς Ένωσης, αφού δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση ακόμα.