Quantcast

Τα διλήμματα του Πογιέτ για τον ημιτελικό με το Καζακστάν - Η Εθνική θα δώσει φιλικό με την Γερμανία πριν από το Euro 2024

Ανοίγει και το δεύτερο πέταλο στην «Opap Arena» για το Ελλάδα-Καζακστάν

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει προχωρήσει στην επιλογή 27 παικτών για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής με το Καζακστάν (Opap Arena, 21 Μαρτίου, 21:45) και τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο (26 Μαρτίου) στο πλαίσιο των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024.

Οι διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Εάν θέλουμε να βάλουμε κάτω τα δεδομένα της 11άδας - χωρίς βέβαια να έχουμε δείγμα δοκιμών - υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά. Τα βασικά φαίνεται ότι έχουν να κάνουν με μία θέση στη μεσαία γραμμή, έναν εξτρέμ και τον φορ που θα επιλέξει ο Πογιέτ για το ματς με τους Καζάκους.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Μπάλντοκ. Στη μεσαία γραμμή το καθαρό «εξάρι» θα είναι ο Σιώπης και δίπλα του ο Μπουχαλάκης ή ο Μάνταλος (υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Κουρμπέλη που είχε πάντως κάποιες ενοχλήσεις). Επιτελικός μέσος θα είναι ο Μπακασέτας και στο ένα άκρο της επίθεσης σίγουρα ο Μασούρας.

Για το άλλο άκρο εάν δεν επιλεγεί ο Μάνταλος, οι βασικές επιλογές θα είναι ο Τζόλης ή ο Πέλκας, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τοποθετηθεί εκεί ο Ιωαννίδης για να παίξει άλλος σέντερ φορ ως βασικός (Παυλίδης ή Γιακουμάκης). Το πιθανότερο ενδεχόμενο, πάντως, είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να είναι ο φορ που θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα.

Η Εθνική ομάδα θα δώσει φιλικό ματς με την Γερμανία πριν από το Euro 2024

Οριστικοποιήθηκε το φιλικό ματς της Εθνικής ομάδας με την Γερμανία. Μία εβδομάδα πριν την σέντρα του Euro 2024, η «γαλανόλευκη» θα κοντραριστεί με τη διοργανώτρια χώρα στο «Borussia Park» σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της διοργάνωσης.

Με την ευχή στο Euro να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και συμμετοχή της η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Τη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γερμανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Borussia Park του Monchengladbach στις 20:45 (τοπική).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η 10η στην ιστορία της Εθνικής με την Γερμανία και η 2η που θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η Γερμανία επικράτησε 4-2 (τα γκολ της Ελλάδας είχαν σημειώσει ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης).

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι Γερμανία-Ελλάδα είναι προγραμματισμένο ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του EURO 2024 και θα είναι το τελευταίο για τους γηπεδούχους πριν από την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία στις 14 Ιουνίου.

Άνοιξε και το δεύτερο πέταλο στην «Opap Arena» για το Ελλάδα-Καζακστάν

Το δεύτερο πέταλο στην "Opap Arena" άνοιξε κι επίσημα και η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε ένα "καυτό" γήπεδο το Καζακστάν για τα πλέι οφ του Euro 2024.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των συγκεκριμένων εισιτηρίων, τα οποία πωλούνται στα 20 και 30 ευρώ, ενώ τα παιδιά ως 12 ετών έχουν μισή τιμή.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

"Επιπλέον εισιτήρια τίθενται από σήμερα σε κυκλοφορία για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Τα επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν στις θύρες 19, 21 & 23.

Για τη θύρα 19 το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ (παιδικό μισή τιμή) και για τις θύρες 21 & 23 είναι 20€ (παιδικό μισή τιμή).

Η αγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου".

Με πληροφορίες από filathlos.gr