Quantcast

Τα highlights των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας

Με τα δύο... πόδια στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη του επί του Παναιτωλικού με 3-0  στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του θεσμού.

Οι Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ τα γκολ των «ερυθρόλευκων» που έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Με ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος του αγώνα, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης με αντιπάλους τα «δεύτερα» του Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ένωση επικράτησε 2-0 με γκολ του Σιμάνσκι στο 7΄ και του Γκαρσία στο 88΄ κι έτσι βρίσκεται πολύ κοντά στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας.

Εύκολη δουλειά είχε  ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα του  με την ΑΕΛ την οποία συνέτριψε, 5-0, με πρωταγωνιστή τον νεαρό Χρήστο Τζόλη που σημείωσε χατ τρικ. Η βαριά ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας με 5-0, έφερε τη λύση της συνεργασίας των «βυσσινί» τον Γιάννη Τάτση.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Άρης που επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ντάνιελ Μαντσίνι και Φακούντο Μπερτόγλιο βρήκαν δίχτυα έχοντας μπει ως αλλαγή στο ματς, με τους «κίτρινους» να έχουν και δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον Λούκας Σάσα.

Άλλο πρωτάθλημα, άλλο Κύπελλο... Στις 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη Super League, ο ΟΦΗ είχε κάνει... πάρτι στο Βόλο, επικρατώντας με 4-1 στο «Πανθεσσαλικό». Τούτη τη φορά οι Θεσσαλοί πήραν το... αίμα τους πίσω, επικράτησαν με 2-0 στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16», χάρις στα γκολ των Νίκολας Μαρτίνες (52΄) και Μήτογλου (85΄), κι απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.