Quantcast

«Τελικός» για την ΑΕΚ στα Γιάννενα - Έτσι θα παίξει

Με την αναμέτρηση στα Γιάννενα ανάμεσα στον ΠΑΣ και την ΑΕΚ πέφτει σήμερα (18/4, 18:00) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Η Ένωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, η οποία «καίγεται» για το τρίποντο σ’ ένα ματς δίχως αύριο για αυτήν στο μίνι πρωτάθλημα, είναι πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -5 από τον Άρη και στο -3 από τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες στις υπηρεσίες των Μισελέν, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς και Άμραμπατ. Στον αντίποδα, στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Στάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ, ο οποίος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στη διαδικασία των πλέι οφ, καθώς την περασμένη αγωνιστική πήρε εντός έδρας ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη, αλλά και αυτήν στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον Ολυμπιακό, θα αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Στα θετικά για τους κυανόλευκους η επιστροφή του Κόντε στην αποστολή έπειτα από πολύμηνη απουσία, ενώ δεν αποκλείεται ο Ισπανός επιθετικός να πάρει χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του ματς.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι – Περέα, Ντομίνγκεθ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Κριχόβιακ, Σιμάνσκι – Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ – Αραούχο.

Διαιτητής: Μανούχος

Α' Βοηθός: Απτόσογλου

Β' Βοηθός: Μεϊντανάς

Τέταρτος: Τζοβάρας

VAR: Εστέβες (Πορτογαλία)

AVAR: Σαμοΐλης

Παρατηρητής: Βλάχος

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Κυριακή 17 Απριλίου

Άρης-ΠΑΟΚ 1-0

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Δευτέρα 18 Απριλίου

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (18:00)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. Ολυμπιακός 70 (30 αγώνες)

2. ΠΑΟΚ 59 (30 αγώνες)

3. Άρης 53 (31 αγώνες)

4. Παναθηναϊκός 51 (31 αγώνες)

5. ΑΕΚ 48 (30 αγώνες)

6. ΠΑΣ Γιάννινα 43 (30 αγώνες)

ΠΗΓΗ: filathlos.gr