Quantcast

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οι 11άδες των δύο ομάδων

Γνωστοί έγιναν οι παίκτες που επέλεξαν στο βασικό τους σχήμα οι Χρήστος Κόντης και Άκης Μάντζιος

Σε λίγη ώρα ξεκινάει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και Άρη (25/05, 20.30, ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη από τον Realfm, τηλεοπτικά από το COSMOTE Sport 1), στο Πανθεσσαλικό του Βόλου χωρίς την παρουσία θεατών.

Από τη μια ο Παναθηναϊκός, που θέλει να τελειώσει τη σεζόν με την κατάκτηση ενός τίτλου, ενώ υπάρχει και το «πρέπει» της ευρωπαϊκής παρουσίας την επόμενη χρονιά. Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», Χρήστος Κόντης, θα παρατάξει την αθηναϊκή ομάδα με όλα της τα βασικά «όπλα», ενώ υπάρχει μια αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός ξεκινά με τους: Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μπακασέτα, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδη.

Στον πάγκο είναι οι: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Κυριόπουλος και Κάτρης.

Από την άλλη, ο Άρης θέλει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο ποδόσφαιρο μετά από 54 ολόκληρα χρόνια. Η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών για το αποψινό ματς έγινε χωρίς προβλήματα, συνεπώς ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με τους: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Τζιλ, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρσία, Σαμόρα, Μορόν.

Στον πάγκο είναι οι: Χουτεσιώτης, Ρόουζ, Βέλεθ, Φερέρι, Βερστράτε, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ και Αγοραστός.