Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

Από το πουθενά και την σεζόν μόλις να έχει ξεκινήσει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να απολύσει τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα!

Σε μία απόφαση που κανείς δεν περίμενε, καθώς ο «Ντάμπι» είχε τηρήσει κατά γράμμα το πλάνο που υπήρχε, ο ιδιοκτήτης της ομάδας έβαλε τέλος στη συνεργασία με τον παλαίμαχο διεθνή άσο και όπως όλα δείχνουν αφορμή στάθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά και οι σχέσεις του με αρκετούς ποδοσφαιριστές εντός αποδυτηρίων.

Αυτό είναι το δεύτερο «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιο ενεργός από ποτέ!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, βοήθησε με εργατικότητα και ήθος προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής του»