Quantcast

Τέσσερις «Γάλλοι» στο... μικροσκόπιο του Ολυμπιακού

Η παρουσία των Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντεστό, καθώς και η συνεργασία με τους Πιερ Ισά και Ζοσέ Ανιγκό έχει στρέψει το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και στη γαλλική αγορά.

Άλλωστε, οι επιτυχημένες μεταγραφές των Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Αμπού Σισέ κατατάσσουν τη γαλλική αγορά ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων προτιμήσεων.

Τα νέα «γαλλικά κλειδιά» που βρίσκονται στο… μικροσκόπιο της ομάδας του Πειραιά είναι οι Μπουμπακάρ Κουγιατέ, Ισμαέλ Ντιαλό, Μουναϊμ Ελ Ιντρισί και Ματέο Τραμονί.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον Κουγιατέ (στη φωτογραφία) μετά τις επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της Τρουά, Ντανιέλ Μαζονί. Από τη μεριά του, κι ο 23χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι εμφανίζεται θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ισμαέλ Ντιαλό, που παίζει στην Αζαξιό, μπορεί να προσφέρει τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο από πλευράς Ολυμπιακού για τον 23χρονο αμυντικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το ίδιο ισχύει και για τον συμπαίκτη του, Μουναΐμ Ελ Ιντρισί, ο οποίος πάντως, αρέσει στους ερυθρόλευκους. Ο 21χρονος Γαλλομαροκινός φορ έχει πετύχει 5 γκολ σε 21 ματς με τη φανέλα της Αζαξιό και κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τέλος, ο Ματέο Τραμονί παρακολουθείται εδώ και 1,5 χρόνο από τον Μοντεστό. Ο 20χρονος Γάλλος εξτρέμ, που αγωνίζεται κι αυτός στην Αζαξιό, έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν έχει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 25 παιχνίδια με την ομάδα του και οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν προετοιμάσει το έδαφος για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.