Quantcast

Θέμα ωρών του προπονητή στην ΑΕΚ, κατέληξε σε τρεις ο Ίβιτς - Φουλ και για στόπερ

Με νέο προπονητή αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (7/12, 19:30).

Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για τον εκλεκτό, μιας και πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν περάσει από το στάδιο της ειλημμένης απόφασης σε αυτό της άμεσης πρόσληψης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ίλια Ίβιτς έχει καταλήξει σε μία τριάδα προπονητών, στην οποία βρίσκεται και ο Μάρκο Νίκολιτς, με τον Σέρβο τεχνικό πάντως να βρίσκεται τρίτος στη σχετική ιεραρχία. Ωστόσο, οι άλλοι δύο είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου φέρεται να έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και στους τρεις, δίνοντας μάλιστα και χρονικό ορίζοντα για να πάρει απαντήσεις έως την Τετάρτη.

Εκείνο που προκύπτει από το στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων, πάντως, είναι ότι ο νέος προπονητής της ομάδας αναμένεται να βρίσκεται στα Σπάτα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, βασική μεταγραφική προτεραιότητα αποτελεί το θέμα του στόπερ και ο Ίβιτς φέρεται να έχει ήδη καταλήξει σε μία περίπτωση που θα ήθελε να κλείσει στην ΑΕΚ.

Γι' αυτό κι αναμένεται να το προσεχές διάστημα να «τρέξει» η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία βέβαια δεν είναι η μοναδική μεταγραφή που θέλει να κάνει η Ένωση τον Γενάρη.