Quantcast

Παράταση στο θρίλερ με τον Τζόκοβιτς: Κανονικά στην κλήρωση του Australian Open - Ούτε σήμερα η απόφαση

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, το όνομα του οποίου συμπεριλήφθηκε κανονικά στην κλήρωση του Australian Open, εν αναμονή της απόφασης του Αυστραλού υπ. Μετανάστευσης για την επανακύρωση της βίζας του.

Το υπουργείο Μετανάστευσης ανακοίνωσε πάντως πως δεν θα ανακοινωθεί κάποια απόφαση ούτε σήμερα.

Αν και από την Αυστραλία υπήρχαν δημοσιεύματα πως σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση για το αν θα απελαθεί ή όχι ο Σέρβος (μάλιστα ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι να φύγει από την χώρα), αυτό δεν θα γίνει καθώς ο Αλεξ Χοκ, ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας, δεν έχει καταλήξει σε απόφαση.

«Ο υπουργός εξακολουθεί να εξετάζει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης», δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Μετανάστευσης και η αγωνία παραμένει.

Η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ θα κρίνει αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα απελαθεί από την Αυστραλία ή όχι και αν τελικά θα αγωνιστεί στο Australian Open για να διεκδικήσει το ρεκόρ των 21 κατακτήσεων Grand Slam.

Εν αναμονή της, νωρίτερα, αναβλήθηκε η κλήρωση του Australian Open, αλλά ενώ απόφαση δεν υπάρχει, η κλήρωση τελικά έγινε κανονικά, με τον Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Miomir Kecmanovic.

Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον για την πανδημία ο υπουργός Μετανάστευσης δεν ήταν παρών
 
Για να διεκδικήσει ο 36χρονος τενίστας τον 10ο τίτλο του, θα πρέπει ο ελληνικής καταγωγής υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Άλεξ Χοκ να επικυρώσει την απόφαση της παραμονής του στη χώρα ώστε ο Τζόκοβιτς να μπορέσει να αγωνιστεί.