Quantcast

Τιάγκο Σίλβα: Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους

Ο Τιάγκο Σίλβα, παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό στην πατρίδα του, καθώς επέλεξε να επιστρέψει στην Βραζιλία, προκειμένου να περάσει με την οικογένεια του την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, παραχώρησε συνέντευξη στο «PSG TV» και αναφερόμενος στις... ημέρες καραντίνας, σχολίασε: «Είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε προπόνηση καθημερινά και να βρισκόμαστε στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μας. Και βεβαίως να παίζουμε ποδόσφαιρο παρουσία των φιλάθλων, οι οποίοι δημιουργούν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Τελευταία φορά που παίξαμε στο γήπεδο μας, δεν είχαμε κόσμο, αλλά ήταν απίστευτοι στους εκτός έδρας αγώνες. Είναι πολύ δύσκολο αυτο που βιώνουμε. Ομως, πρέπει να προσαρμοσθούμε, έτσι είναι η ζωή. Υπάρχουν πιο δύσκολες στιγμές. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να απολαύσουμε την οικογένεια μας, λίγο περισσότερο. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Όπως είπα και πριν, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Προσπαθώ να κάνω πράγματα στο σπίτι, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο».

Οσον αφορά στην επαφή με τους συμπαίκτες του, αλλά και το επιτελείο των πρωταθλητών Γαλλίας, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, είπε: «Μιλάω συχνά με τον προπονητή, κυρίως μέσω μηνυμάτων. Με τους συμπαίκτες μου, έχουμε μια ομάδα WhatsApp, μιλάμε συνεχώς, κάθε εβδομάδα, για να δούμε αν υπάρχουν νέα και εξελίξεις σχετικά με την επιστροφή μας. Ο σύλλογος έχει δείξει μεγάλη υπευθυνότητα. Συχνά βλέπετε στο Instagram τους παίκτες να κάνουν προπόνηση. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Δεν πρόκειται για διακοπές, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και να είμαστε έτοιμοι, όταν θα χρειασθεί να ξαναπαίξουμε».