Quantcast

Times: Οριστικά στη Λισσαβώνα το Final 8 του Champions League - Στη Γερμανία το Europa

Την Τετάρτη (17/6) θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, η οποία θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις της σχετικά με τη συνέχεια του Champions League και του Europa League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα οι «Times», το σενάριο για Final 8 τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να φιλοξενείται στη Λισσαβώνα και τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA στη Γερμανία, χωρίς να έχει ακόμα ξεκαθαριστεί η πόλη, αλλά με τις Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ να είναι οι δύο υποψήφιες.

Οι εκκρεμείς αγώνες των «16», ανάμεσά τους και η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, δεν είναι ακόμη σαφές πώς και πού θα διεξαχθούν.

Πάντως, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου για να αποζημιώσει τους Τούρκους (ο τελικός θα γινόταν στην Κωνσταντινούπολη) θα τους δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό του Champions League το 2024, καθώς οι προσεχείς τρεις τελικοί έχουν ήδη δοθεί σε Αγία Πετρούπολη (2021), Μόναχο (2022) και Λονδίνο (2023).