Quantcast

Το παλεύει για Ζαϊντού ο Ολυμπιακός - Τι γίνεται με Γκιγιέρμε

Ο Ζαϊντού Σανουσί είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδεθεί τις τελευταίες μέρες αρκετά με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ, οι ερυθρόλευκοι μαζί με την Πόρτο είναι οι δύο ομάδες που ασχολούνται με την περίπτωση του αριστερού μπακ της Σάντα Κλάρα, με τους «δράκους» όμως να έχουν προβάδισμα για να τον κάνουν δικό τους.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός δίνει τα… ρέστα του για τον 23χρονο άσο της Σάντα Κλάρα. Οι Πειραιώτες βλέπουν στο πρόσωπο του τον νέο Τσιμίκα και παρά το γεγονός ότι η Πόρτο είναι φαβορί, δεν το βάζουν κάτω κι επιμένουν για την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο Νιγηριανός ενσωματώθηκε χθες στην προετοιμασία της Σάντα Κλάρα και πέταξε το… μπαλάκι για το μέλλον του στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες. «Θα περιμένω την απόφαση του μάνατζέρ μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πόρτο, από την πλευρά της, προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει καταθέσει πρόταση στη Σάντα Κλάρα για την απόκτηση του παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Ζαϊντού θα πρέπει να καταβάλλει περίπου 3 εκατ. ευρώ.

«Προτιμάει τα πετροδόλαρα από νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε - 5 εκατ. ευρώ κοστίζει ο αντικαταστάτης του»

Εκτός από τον Καμαρά που εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, τις τελευταίες μέρες άρχισαν να ηχούν για τα καλά “σειρήνες” και για τον Γκιγιέρμε, με την Αλ Σαντ του Κατάρ να έχει βάλει στο... μάτι τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού που φαίνεται να προτιμά τα πετροδόλαρα από ένα νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες!

Εφόσον υπάρξουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα με τον 29χρονο άσο, οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την αντικατάστασή του και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Πέπε Ροντρίγκες της Γκιμαράες (διατηρεί το 50% και η Μπενφίκα).

Η περίπτωση του 23χρονου Πορτογάλου, βέβαια, δεν είναι εύκολη, καθώς η ομάδα του φέρεται να αξιώνει περί τα 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.