Quantcast

Τότεναμ: Φεύγει τον Ιανουάριο ο Ντέλε Αλι

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει για την απόκτηση του Ντέλε Αλι.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η γαλλική ομάδα επανέρχεται στις επαφές με την Τότεναμ για την απόκτηση, τον Ιανουάριο, του Αγγλου διεθνή επιθετικού. Σύμφωνα με το σχετικά ρεπορτάζ ο τεχνικός της Παρί, Μαουρίσιο Ποκετίνο, επιμένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς αυτός ανέδειξε τον Αγγλο, όταν ήταν στον πάγκο της Τότεναμ.

Η Παρί είχε προσπαθήσει και το καλοκαίρι να πάρει τον Αλι, αλλά ήταν αρνητική η απάντηση της Τότεναμ, καθώς η πρόταση των Γάλλων κρίθηκε παρά πολύ μικρή (2.5 εκατ. ευρώ). Ο Ντέλε Αλι θέλει οπωσδήποτε να φύγει από την Τότεναμ και το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς έτσι πιστεύει πως θα σταματήσει τη φθίνουσα πορεία της καριέρας του.

Μάλιστα ο διεθνής άσος έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό ματς κόντρα στην Μπέρνλι, για το Λιγκ Καπ, και δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του για τον τεχνικό των Σπερς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο. 

Η Τότεναμ θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για μεταγραφές και θα κάνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της, με τον Ντέλε Άλι να είναι από τους πρώτους που θα φύγουν. Η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να συζητήσει με ενδιαφερόμενους για την παραχώρηση του Άγγλου άσου.