Quantcast

Τούχελ: «Δείξαμε ποιότητα και αποφασιστικότητα»

 H Παρί ΣΖ, που γιορτάζει την 50ή επέτειο από την ίδρυσή της το 1970, θα παρουσιαστεί την Κυριακή για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε τελικό Champions League, απέναντι σε Λιόν ή Μπάγερν που  αγωνίζονται απόψε, αφού νίκησε (3-0) χθες στη Λισαβόνα τη Λειψία.

 Η Παρί ΣΖ  αποκλείστηκε στους «16» τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά έκανε τώρα το αποφασιστικό βήμα απέναντι στη Λειψία, η οποία έπαιζε στα περιφερειακά πρωταθλήματα μόλις πριν από 11 χρόνια.

 «Δείξαμε ποιότητα και αποφασιστικότητα. Ένα καλό μείγμα. Αξίζαμε να κερδίσουμε», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ.

«Ένιωσα την πίεση, δεν ήταν εύκολο. Έχω παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν με αυτήν την πίεση, που τους αρέσει αυτή η πίεση και αυτοί οι αποφασιστικοί αγώνες. Το σχέδιο ήταν να μείνουμε ενωμένοι, να επικεντρωθούμε σε αυτό που είχαμε προετοιμάσει και να παίξουμε το παιχνίδι μας χρησιμοποιώντας τις επιταχύνσεις των επιθετικών μας. Όπως είπα πριν από τον αγώνα, ήταν μια μεγάλη πρόκληση, γιατί δεν ήταν εύκολο. Το σημαντικό ήταν ότι οι παίκτες ήταν άνετοι στο γήπεδο, χωρίς μεγάλες τακτικές επιταγές. Υποφέροντας μαζί τα καταφέραμε, έχοντας μια σημαντική νοοτροπία», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.