Quantcast

Τζόκοβιτς: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το φιάσκο της Αυστραλίας

Ο Σέρβος τενίστας παραμένει σταθερός στην άποψή του να μην εμβολιαστεί, ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσει το Ρολάν Γκαρός και το Γουίμπλεντον

Ο θόρυβος από την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς πριν από το αυστραλιανό ΟΠΕΝ, επειδή δεν είχε εμβολιαστεί κατά της Covid-19, ακόμα δεν έχει κοπάσει. Ο Σέρβος, Νο1 τενίστας στον κόσμο, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι' αυτό, αφού σύντομα θα αγωνιστεί στα γήπεδα του Ντουμπάι.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω για να παίξω τη Δευτέρα. Μου λείπει το τένις μετά από όλα όσα συνέβησαν», είπε ο Νόλε, μιλώντας την Πέμπτη στους δημοσιογράφους ,κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο περίπτερο της χώρας του Σερβίας στη Dubai World Expo.

Ο Σέρβος συμμετέχει στο τουρνουά Dubai ATP 500 που θα διεξαχθεί, από τη Δευτέρα στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 δεν είναι υποχρεωτικός.

Ωστόσο ο Τζόκοβιτς δεν προτίθεται να εμβολιαστεί ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσει κι άλλα τουρνουά γκραντ σλαμ. Σε συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι BBC, είπε ότι είναι «έτοιμος να πληρώσει το τίμημα» για την απόφασή του να μην εμβολιαστεί, «εγκαταλείποντας» τα τουρνουά Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον εάν χρειαστεί.