Quantcast

Χάντμπολ-EHF European Cup: Στον δρόμο για τον τελικό ο Ολυμπιακός - Ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος

Άλλη μια ομάδα του Ολυμπιακού, αυτή του χάντμπολ ανδρών, βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση.

Στον δρόμο για τον τελικό του EHF European Cup του χάντμπολ ανδρών είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας 28-28 με την Φερεντσβάρος στον πρώτο ημιτελικό. Το τελικό αποτέλεσμα του επιτρέπει να αισιοδοξεί ότι στη ρεβάνς (27/4), μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Σε περίπτωση που το σκορ είναι ισόπαλο, τότε θα μετρήσουν τα εκτός έδρας γκολ.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι, χέρι και καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει για μεγάλο διάστημα. Οι Ούγγροι είχαν ένα μικρό προβάδισμα πριν από το φινάλε, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έκαναν το comeback.

Ο Σάββας Σάββας με οκτώ γκολ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ πρώτος σε γκολ για την Φερεντσβάρος ήταν ο Μπεντσέ Ιμρέ με επτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στα ημιτελικά του EHF European Cup. Φυσικά, τώρα έχει την ευκαιρία και για το άλμα παραπάνω.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ιμρέ (7), Μπόγκναρ (4), Νάγκι (4), Μικίτα (4), Κόβακστιτς (4), Ντεμπρετζένι (2), Μπουιντόσο (1), Πόρνταν (1), Μπάλοχ, Φούλοπ, Γκιόρι, Μπορμπέλι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σάββας (8), Κάβτσιτς (7), Πασσιάς (4), Βίντα (3), Σλίσκοβιτς (2), Κανδύλας (2), Τζίρας (1), Παπαβασίλης (1), Σμόκοτ, Τζιμπούλας, Μεσσήνης, Σλαβούλιτσα, Καμπέγιο, Παπαντωνόπουλος, Σμόκοτ