Quantcast

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ολλανδίας: 2-2 Αγιαξ και Αϊντχόφεν

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Eredivisie ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην «Johan Cruijff Arena», για την 15η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους. Ο Μποσκαλί βρήκε τον Μάλεν και αυτός με ωραίο τακουνάκι έβγαλε τον Ζάχαβι τετ α τετ με τον Ονάνα. Ο Ισραηλινός άσος δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την Αϊντχόφεν.

Στο 21’ μάλιστα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League έκανε το 2-0 στην «Johan Cruijff Arena». Οι Μάλεν και Ζάχαβι συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος τελείωσε τη φάση, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Μετά το γκολ ο Άγιαξ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 40’ μείωσε σε 1-2 με τον Πρόμες. Ο Ταλιαφίκο έκανε απίθανη ενέργεια και γύρισε στον Πρόμες, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να μειώνει σε 1-2, με σουτ στην κίνηση.

Στο 50′ ο Άγιαξ σκόραρε με τον Αλέ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 65’ τελικά ο «Αίαντας» κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Άντονι. Ο Αλέ έδωσε στον Άντονι και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.