Quantcast

Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Ford

Η σταδιακή ομαλοποίηση της παραγωγής των αυτοκινήτων επιτρέπει στις αυτοκινητοβιομηχανίες να αυξάνουν τον ρυθμό παραδόσεων καινούργιων αυτοκινήτων και στην ελληνική αγορά. 

Η Ford Motor Ελλάς, πάρα τους περιορισμούς που επιβάλλει το εργοστάσιο λόγω της υψηλής ζήτησης, εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά περιορισμένου αριθμού επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της. Επίσης, καθιέρωσε και τη δέσμευση της τιμής πώλησης για τις μελλοντικές παραγγελίες των υποψήφιων αγοραστών.

Τα αυτοκίνητα που είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση αφορούν εκδόσεις των επιβατικών μοντέλων Focus, Puma, Kuga, Mustang Mach-E και Explorer, καθώς και των επαγγελματικών Transit Connect, Transit Courier και Ranger Raptor. Πιο συγκεκριμένα, τώρα είναι άμεσα διαθέσιμα το μικρομεσαίο Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το crossover Puma στα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby.

Μου αρέσει η νέα έκδοση του Ford Puma με την ονομασία Vivid Ruby, γιατί η νέα επιλογή των χρωματικών συνδυασμών τονίζει περισσότερο τις ακμές του αμαξώματος και τις επιμέρους επιφάνειες. Ειδικότερα, το αμάξωμα είναι βαμμένο στο καινούργιο εξωτερικό χρώμα Beautiful Berry, ενώ η οροφή και η μεγάλη πίσω αεροτομή είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Εξοπλίζεται με ζάντες ελαφρού κράματος 18", ελαστικά 215/50 R18, προβολείς Full-LED, προβολείς ομίχλης με στατικούς λαµπτήρες στροφής και πίσω φώτα LED.

Το Ford Puma Vivid Ruby παράγεται μόνο με τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0 EcoBoost mHEV, υψηλής απόδοσης 155 ίππων. Και επειδή η Ford θέλει να τονίσει την αναμφισβήτητη οδηγοκεντρική της υπόσταση, συνδυάζει το ισχυρό μοτέρ που φέρει ήπια υβριδική υποβοήθηση μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Επίσης, το δημοφιλές Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line. Οσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, διατίθεται στην πισωκίνητη (RWD) και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Για τους επαγγελματίες οδηγούς, διατίθενται άμεσα τα Transit Connect και Transit Courier, στην έκδοση Trend. Για τους λάτρεις των επιδόσεων και του off-road, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση το Ranger Raptor με τον καταξιωμένο ντίζελ κινητήρα 2.0 EcoBlue 213 ίππων και το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο κινητήρα 3.0 EcoBoost V6 292 ίππων.