Quantcast

Μεταχειρισμένα από την Peugeot

Η Peugeot δίνει στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο την αξία που του αναλογεί.

Η γαλλική μάρκα αξιολογεί τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και, εφόσον ικανοποιούν τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει, τα προτείνει στους υποψήφιους αγοραστές που θέλουν να αποκτήσουν ένα αυθεντικό γαλλικό αυτοκίνητο σε καλύτερη τιμή.

Από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, η Peugeot διοργανώνει το Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων. Στο επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας, σε όλη την Ελλάδα, θα είναι διαθέσιμη η γκάμα των δημοφιλών μοντέλων της.            

Τα δημοφιλή μοντέλα Peugeot, 108, 208, 308 και 2008, διατίθενται ελαφρώς μεταχειρισμένα σε πλήθος εκδόσεων βενζίνης, πετρελαίου, κάμπριο, hatchback, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση. Επίσης, έναν χρόνο δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια, ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και στα ανταλλακτικά. Δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019 καθώς και το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου.

Η Peugeot προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής στους κατόχους αυτοκινήτων αλλά και τη χρήση ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης. 

Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταματούν εδώ γιατί στις εκθέσεις της Peugeot σε όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα διαφόρων μαρκών, με τη σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Tο εξειδικευμένο προσωπικό των διανομέων της Peugeot  περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να επιλέξουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που τους ταιριάζει.