34χρονη στη Realnews για την επίθεση με βιτριόλι: «Με κατέστρεψαν. Δεν ξέρω το γιατί»

Η 34χρονη ασφαλίστρια, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από ένα  μαυροντυμένο άτομο έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα, περιγράφει στην «R» τις δραματικές στιγμές που έζησε.

«Με κατέστρεψαν. Δεν ξέρω το γιατί». Με τα συγκλονιστικά αυτά λόγια που ψιθύρισε στον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, λίγα μόλις λεπτά πριν μπει για ακόμη ένα κρίσιμο χειρουργείο, η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου περιέγραψε την τραγωδία που βιώνει τα τελευταία 24ωρα.

Μετά την αποτρόπαιη επίθεση με το ροζ οξύ που δέχθηκε στο πρόσωπο και στο σώμα της, η Ιωάννα βρήκε τη δύναμη να αναφέρει για το μυστηριώδες άτομο (μάλλον γυναίκα) πως «ήταν κρυμμένο στις σκάλες του υπογείου. Μου επιτέθηκε με το υγρό και άρχισε να τρέχει. Δεν πρόλαβα να δω τίποτε άλλο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μακάρι να συλληφθεί γρήγορα». Οπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις μαρτυρίες, ο δράστης της επίθεσης κατά της 34χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου έξω από τα γραφεία γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας εκτόξευσε, με πρωτοφανές μένος, εκτός από το καυστικό υγρό και τη φράση : «Πάρ' τα, μωρή. Πήρες αυτό που σου αξίζει…».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews