Quantcast

Άγριο ξύλο σε πτήση για Κρήτη: Μεθυσμένος Βρετανός επιτέθηκε σε πιλότο και επιβάτες -Βίντεο

Χάος επικράτησε σε πτήση της Wizzair από το Λονδίνο για τα Χανιά εξαιτίας δύο μεθυσμένων επιβατών.

Συγκεκριμένα, όταν Βρετανός τουρίστας σε κατάσταση μέθης, ενημερώθηκε από το πλήρωμα ότι λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς, κατά την προσγείωση θα τον περίμενε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο, τότε επιτέθηκε στον πιλότο, σε πλήρωμα αλλά και σε επιβάτες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Βρετανός με ένα φίλο του ήταν ήδη μεθυσμένοι πριν την επιβίβασή τους με προορισμό τα Χανιά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης συνέχισαν να πίνουν, να κάνουν χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων και να φέρονται προσβλητικά.

Μάλιστα για το περιστατικό δημοσιεύθηκε σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Sun».

Οι δύο Βρετανοί εξαγριώθηκαν και άρχισαν να απειλούν, να φοβερίζουν και να χτυπούν τον κόσμο, με τον πιλότο να βγαίνει κι αυτός από το πιλοτήριο για να τους ηρεμήσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην πτήση από το Λονδίνο δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών από το Bermondsey στο Νότιο Λονδίνο, μαζί με έναν τρίτο, κατανάλωσαν περίπου ένα λίτρο βότκα.

«Οι δύο άνδρες ήταν εμφανώς μεθυσμένοι και καμάρωναν ότι έπιναν στο αεροδρόμιο από τις 10 το πρωί. Έμεινα έκπληκτη που τους άφησαν να πετάξουν καθώς ήταν τόσο επιθετικοί πριν καν απογειωθούμε», δήλωσε μια γυναίκα.

Η σύρραξη ήταν τόσο μεγάλη που οι αστυνομικοί έσυραν τον ματωμένο πλέον Βρετανό ταραξία με το παντελόνι του να έχει κατέβει όλο κάτω και να φτάνει στους αστραγάλους του.

H ανακοίνωση της εταιρείας:

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η εταιρεία Wizz Air, όπου ανέφερε το εξής: «Στην πτήση W95741 της Wizz Air από το Gatwick στα Χανιά, ένας επιβάτης έγινε απείθαρχος. Το πλήρωμα καμπίνας χειρίστηκε την κατάσταση όπως είναι εκπαιδευμένο να κάνει και ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον επιβάτη κατά την άφιξη. Η Wizz Air επιβεβαιώνει ότι ζητήθηκε από το πλήρωμα να πάει στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να καταθέσει για την υπόθεση».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail: