Quantcast

«Παραλίγο να σκοτωθούμε...»: Σοκάρει η περιγραφή του ζευγαριού που ξυλοκοπήθηκε στο Αιγάλεω

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του άτυχου ζευγαριού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρία άτομα στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω μετά από διαπληκτισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι μίλησε στο MEGA, μέσα από το ΚΑΤ  όπου μεταφέρθηκε από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν.

Τα σημάδια της επίθεσης αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας, όσο και στο σώμα του συζύγου της. Οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι καθώς είχε δεχθεί μια σειρά από κλωτσιές που του προκάλεσαν αιμορραγία και σε αυτό το σημείο ένα πάτημα που θα μπορούσε να κόψει το νήμα της ζωής του.

Ειδικότερα, η γυναίκα αναφέρει:

«Να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη γη. Θέλω την χειρότερη τιμωρία».

«Όταν γύρισα τον κεφάλι είδα τον πατέρα τους να πλακώνει τον άντρα με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε να τον τραβήξω και ήρθε μία μπουνιά από το παιδί του», συνεχίζει.

Ο σύζυγός της παραμένει για νοσηλεία στο ΚΑΤ με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Βρίσκεται σε ακινησία, με το ένα του πόδι στον γύψο. Το μόνο ευχάριστο είναι πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Το τελευταίο που είδα ήταν τα πόδια του ενός στο κεφάλι του άντρα μου».

Όπως λέει η άτυχη γυναίκα, το επεισόδιο ξεκίνησε χωρίς να το καταλάβει. Σε ένα δρόμο που ήταν μποτιλιαρισμένος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρακολουθούν τις σκηνές βίας σοκαρισμένοι.

«Το τελευταίο που είδα ήταν τα πόδια του ενός στο κεφάλι του άντρα μου».

Η αρχή του επεισοδίου και τα άγρια χτυπήματα

Όπως περιγράφει η γυναίκα, το λευκό αυτοκίνητο της έκλεινε το δρόμο και η εκείνη έντονα εκνευρισμένη βγήκε έξω από το όχημά της για να ζητήσει εξηγήσεις

«Με έκλεισε και βγήκα από το αυτοκίνητο και πήγα στο τζάμι και του είπα να μιλήσουμε και βγήκε το παιδί του και μου κόλλησε το στήθος, για να μου κάνει τον μάγκα και τον έσπρωξα λίγο».

Στο βίντεο καταγράφεται σε αυτό το σημείο να ρίχνει κλωτσιά στην πόρτα του οδηγού και στη συνέχεια να σπρώχνει τον γιο του.

Η ένταση στο σημείο δίνει πολύ γρήγορα θέση σε μια άγρια επίθεση τόσο στη γυναίκα όσο και τον σύζυγό της. Τα χτυπήματα τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν διαδοχικά.

Οι δύο τραυματίες ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Προσπαθούν να συνέλθουν από τα τραύματα και το ισχυρό σοκ που υπέστησαν, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του 43χρονου και να εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Τι δήλωσαν τα θύματα

Ο άνδρας βρίσκεται στο νοσοκομείο και μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας του.

«Έκλειναν τον δρόμο, έκαναν μαγκιές. Βγήκε η γυναίκα μου να τους πει τι κάνετε και μας χτύπησαν. Παραλίγο να σκοτωθούμε».

Επιπλέον, η γυναίκα δήλωσε:

«Ο οδηγός από το φανάρι οδηγούσε επικίνδυνα και του είπα από το παράθυρο ‘’τι κάνεις’’ και με έβρισε. Πιο κάτω όταν άλλαξα δρόμο, μπήκε μπροστά και μου έκλεισε τον  δρόμο. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο τζάμι και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Βγήκε ο γιος του και του είπα ‘’μάζεψε το πατέρα σου’’ και πήγα να πάρω την αστυνομία. Τότε με χτύπησε ο πατέρα του και λιποθύμησα. Μετά είδα το άντρα μου, να τον σκοτώνουν. Όταν σηκώθηκε πήγα να σώσω τον άντρα μου από τον πατέρα του, και ο γιος του με χτύπησε. Μετά είδα να πατάνε το πρόσωπο του άντρα μου. Ο άντρας μου σερνόταν στον δρόμο για να αποφεύγει γιατί ήθελε να μας πατήσει. Έδωσε γκάζι και πάτησε το σώμα του».